Salát z červené řepy a zelí
13. 10. 2007
Salát z červené řepy a zelí
2,5kg červené řepy, 1kg zelí, 1kg paprik, 0,5kg cibule, 250g cukru, 0,5l oleje, 0,5l octa, 1 balíček Deka nebo Novy(doporučuji,je bez konzerv.)
Uvaříme řepu doměkka, oloupeme, nastrouháme na hrubém struhadel. Zelí, papriky a cibuli nakrájíme, přidáme ostatní přísady a promícháme. Necháme 24h odležet. Pak nacpeme do skleniček a 20min při 80stupních sterilujeme. Jíme to ke všemu jako přílohu, je to dost dobrý.
2,5kg červené řepy, 1kg zelí, 1kg paprik, 0,5kg cibule, 250g cukru, 0,5l oleje, 0,5l octa, 1 balíček Deka nebo Novy(doporučuji,je bez konzerv.)
Uvaříme řepu doměkka, oloupeme, nastrouháme na hrubém struhadel. Zelí, papriky a cibuli nakrájíme, přidáme ostatní přísady a promícháme. Necháme 24h odležet. Pak nacpeme do skleniček a 20min při 80stupních sterilujeme. Jíme to ke všemu jako přílohu, je to dost dobrý.
Komentáře
Přehled komentářů
Zatím nebyl vložen žádný komentář