Bílé fazole
27. 10. 2007
Bílé fazole - rychlé, dobré, vyzkoušené
0,5 kg fazolí (druh nerozhoduje)
4lžíce hořčice
1smetana
4lžíce hl.mouky
2cibule
1masox
uzené (párek,špek,...dle zásob)
Namočené fazole uvaříme. Na cibulce osmahneme uzené, zalijeme vodou, přidáme hořčici a ve smetaně rozmíchanou mouku a masox. Povaříme. Přidáme fazole. Podáváme s chlebem.Je to mňam. Někdo vše v omáčce rozmixuje a propasíruje,já ne,je to škoda surovin. Ještě přidávám trochu mléka, aby toho bylo více.Zuzka
0,5 kg fazolí (druh nerozhoduje)
4lžíce hořčice
1smetana
4lžíce hl.mouky
2cibule
1masox
uzené (párek,špek,...dle zásob)
Namočené fazole uvaříme. Na cibulce osmahneme uzené, zalijeme vodou, přidáme hořčici a ve smetaně rozmíchanou mouku a masox. Povaříme. Přidáme fazole. Podáváme s chlebem.Je to mňam. Někdo vše v omáčce rozmixuje a propasíruje,já ne,je to škoda surovin. Ještě přidávám trochu mléka, aby toho bylo více.Zuzka